Tineke Loeve, eigenaar van TinLo BV, groothandel in diervoeding voor honden en katten, was niet tevreden over het huidige aanbod van verse diervoeding. Na 4 jaar de distributie te hebben verzorgd voor verschillende leveranciers besloot men in 2010 zelf versvoer voor honden en katten te produceren.

Onder de naam BARFmenu ontwikkelt en introduceert TinLo BV een complete lijn diepgevroren versvoer. Het resultaat is een hoogwaardig product van sublieme kwaliteit, dat voldoet aan de strengste eisen (HACCP).

algemeenpic1
TinLo BV koopt met zorg ingrediƫnten in, stelt ze samen en verwerkt deze onder streng gecontroleerde omstandigheden. Het vlees is van zeer hoge kwaliteit (zelfs geschikt voor menselijke consumptie, dus geen slachtafval).

De BARFmenu producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen en/of conserverings- middelen. Bovendien is BARFmenu glutenvrij.

De productie voldoet (zoals u mag verwachten van een top product) aan de HACCP normen en TinLo BV is vanzelfsprekend officieel geregistreerd bij de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA).

algemeenpic2